The Beauty Clinic ordinacija

Z a š t o   i z a b r a t i   T B C?

The Beauty Clinic - ordinacija za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju za kratko vreme stekla je reputaciju jedne od vodećih ustanova kako za rešavanje urođenih estetskih problema tako i za estetske i antiejdž procedure. Naša praksa je da svakodnevno unapređujemo znanja i razvijamo iskustva, takođe ulažemo u nove tehnologije i na taj način podižemo nivo rada i usluga. Naša misija je bila da kreiramo savremeno mesto gde je moguće dobiti sve estetske i korektivne hiruške i nehiruške procedure.

Naš koosnivač dr Snežana Nena Miletić specijalizovana je za sve injekcione procedure, u kojima je i istaknuti trener i educator. Zadužena je za hiruške intervencije, kako za one manje kao što su blefaroplastika, lifting obrva, mini liposukcije, tako i za velike hiruške intervencije poput povećanja grudi, uvećanja gluteus i liposukcije celog tela. Garancija kvaliteta nije samo naš stručni tim veći i naši partneri, vodeće farmaceutske kuće. Mi smo sigurno najbolje mesto gde možete započeti putovanje u svet esteskih korekcija, jer smo mesto na kome stručnost i bezbednost upoznaje luksuz i individualni pristup.

“Uz nas ćete biti najbolja verzija sebe!”

The Beauty Clinic


+

+

The Beauty Clinic

Doktorka Snežana Miletić je vrstan ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj branši sa urađenih preko 25. 000 procedura, što je, slobodno možemo reći garancija uspešnosti.

Nemanja Ivanišević je diplomirani ekspert menadžmenta u sferi pružanja luksuznih usluga. Nakon studija u Milanu, desetogodišnje iskustvo stečeno u radu sa nekim od najpoznatijih svetskih brendova primenio je u organizaciji i upravljanju ordinacijom.

BAPRAS
E.S.P.R.A.S
IMCAS ACADEMY
IPRAS
ISAPS
SR BPRAS

T O P   P R O C E D U R E

The Beauty Clinic kao specijalizovana klinika za estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju nudi širok spektar kako hirurških tako i nehirurških procedura. Neke od najpopularnijih su injekciono konturisanje lica, uvećanje usana, cat eyes, lifting cog nitima, liposukcija, uvećanje grudi, i druge. Naš tim kreira protokole prilagođene svakom pacijentu pojedinačno, kako bi postigli najbolji rezultat na bezbedan i efikasan način.

NEHIRURŠKA KOREKCIJA NOSA
HIJALURONSKI FILERI
JAW LINE
RUSSIAN LIPS
FULL FACE
CAT EYES
PROFHILO
LIPOLIZA TELA I LICA
UVEĆANJE ZADNJICE
OPERACIJA KAPAKA
OPERACIJA UŠIJU
COG NITI

F.A.Q

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

ISKUSTVA   PACIJENATA
Strelica levo
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica
N.E. 42 godine
Moje prvo iskustvo s estetskim intervencijama je nastalo na ovom mestu. Uverio sam se da i muškarci takodje trebaju da posećuju plastičnog hirurga kako bi imali osmeh na licu! Hvala!
Strelica desno
Lokacija
THE BEAUTY CLINIC
Vardarska 9
11000 Belgrade, Serbia
+38169676768
+381692020206
office@thebeautyclinic.rs
nena@thebeautyclinic.rs

The beauty clinic facebook stranica The beauty clinic instagram stranica